Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Καλωσήρθατε....

Αγαπητοί επισκέπτες καλωσορίσατε.
Με χαρά, όρεξη και μεράκι δημιουργούμε αυτό το βήμα διαλόγου, ανταλλαγής προβληματισμών, ιδεών και θεμάτων μεταξύ Συλλόγων Γονέων.

Είμαστε ακόμα στην αρχή και στην προετοιμασία του Blog μας.
Σε πολύ λίγο θα έχουμε ετοιμάσει το Blog μας για αποτελεσματικότερη επικοινωνία.

3 σχόλια:

  1. Ο σκοπός, ο ρόλος και η αγωνία όλων όσων δραστηριοποιούμαστε μέσα στους συλλόγους γονέων είναι κοινός και η ανάγκη αλληλοϋποστήριξης επιβεβλημένη. Το σχολικό περιβάλλον είναι καινούργιο για εμάς ως γονείς και όλοι θέλουμε να μάθουμε ποια είναι τα δικαιώματα και υποχρεώσεις μας, πως μπορούμε να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας , πώς να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Η επικοινωνία μεταξύ των συλλόγων είναι απαραίτητη και το διαδίκτυο σε πρώτη φάση είναι το πιο πρόσφορο μέσο. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή σας ευχόμαστε ολόψυχα, μακάρι όλοι οι γονείς να είμαστε πάντα ένα σώμα, μια φωνή απέναντι σε όλα τα άσχημα και ενωμένοι για όλα τα καλά όσο αφορά το σχολικό περιβάλλον, στο οποίο περνάνε τόσες ώρες τα παιδιά μας. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ανυφί, Αργολίδα.
    email: sillogosgoneon.dimanifi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή και από μένα, μέλος του Συλλόγου Γονέων του 11ου Δημοτικού Αγίου Δημητρίου Αττικής. Κάθε προσπάθεια οργάνωσης έχει τη σημασία της και βοηθάει στις ζυμώσεις απόψεων οι οποίες ενδεχομένως να μην βρίσκουν άλλο τρόπο έκφρασης.

    Μια πρώτη παρατήρηση: Θα επιθυμούσα το καλωσόρισμα στο blog αυτό να συνοδευόταν από μία παρουσίαση των δημιουργών του. Όχι ότι είναι απαραίτητη, αλλά σίγουρα θα βοηθούσε.

    Και μία ερώτηση: Ποια είναι η γνώμη σας για τον τρόπο λειτουργίας των Ενώσεων/Ομοσπονδιών/Συνομοσπονδίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή